Grupper

Gruppbokning

Är ni en förening, ett kompisgäng, svensexa/möhippa som vill skapa härliga minnen är ni välkomna att maila oss på boka@rebelpark.se så sätter vi ihop ett specialpaket till er.

Företag

Vi kan erbjuda er skräddarsytt paket med konferens, mat och aktivitet. Maila era önskemål till boka@rebelpark.se. Vi kan ta emot upp till 60 personer i Sparbankshallens konferensrum och upp till 100 personer inne på arenan.

Skolor/Fritidsgårdar

Vi har ett erbjudande till de skolor, fritidsgårdar & fritidshem som vill besöka oss lovfria vardagar. Hör av er till boka@rebelpark.se för att ta del av informationen.

ERBJUDANDE FÖR SKOLOR/FRITIDSGÅRDAR!
Välkomna till oss på Rebel Park, vi är en idrottsarena för olika actionsporter! Ett coolt ställe för alla åldrar, nybörjare som pro, här finns utmaningar för alla! Ni hittar till oss i Bromölla centrum, i Sparbankshallen, gratis parkeringsplatser. Buss 558 stannar strax utanför och Öresundståget ca 1km bort.

Parkens zoner:
– TRAMPOLINEZONE; 9 trampoliner från MaxAir & North, 15m Airtrack, trampett, 2 BigAirBag
– STREETAREA; för kickbike, skateboard, BMX/dirtbike och inlines
– MEGA RAMP; 3 höjder med en 70m2 BigAirBag
– OCR; hinderbana och funktionell träningsyta
– BOULDERING: friklättring 160m2, 42 leder
– PARKOUR; med 4.2m ninjavägg

Man får lov att ha med sig egen utrustning som hjälm, skydd, skateboards, kickbikes mm, bara den är hel och ren. I trampolinezonen är bara trampolinstrumpor tillåtna, har man inga så säljer vi för 30kr. Ni har även tillgång till omklädningsrum med dusch om man vill byta om. Ingen medhavd mat & dryck får förtäras i våra lokaler.

För skolor & fritidsgårdar erbjuder vi er att besöka oss mån-fre mellan kl 8-14 för endast 50kr/pers/h. 6% moms tillkommer. Minimumkostnad är 750kr/h dvs är ni färre än 15 personer är det 750kr/h exkl moms. Gäller inte sportlov, påsklov, höstlov samt jullov.
Välkomna att tillbringa en utmanande idrottslektion eller en skolfri dag hos oss!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN: boka@rebelpark.se