GUN-EX VT21

Gun-EX vårterminen 2021

Vad är Gun-Ex Training System?

Gun-Ex Training System kombinerar HIIT konceptet och funktionell träning genom att använda slitstarka och högkvalitativa Battleropes. Dessa Battleropes består av en inre elastisk kärna av naturgummi skyddad av ett yttre hölje av ballistiskt nylon(Cordura). Med dessa Battleropes kan du ta det bästa från traditionell Battlerope-träning och kombinera det med Motståndsträning för maximal effektivitet.

Gun-Ex Training System går att använda utomhus och inomhus, i solsken eller regn. På gräs eller Betong. Oavsett var du använder dem så kommer de leverera. Genom sitt yttre skikt av ballistiskt nylon så klarar de av att utsättas för de hårdaste förhållandena utan att gå sönder. Om de blir smutsiga tvättar du dem enkelt med vatten.

Vad ingår i utbildningen?

I den här utbildningen så kommer du, förutom att du får bekanta dig med Gun-Ex Training System, lära dig grunderna i användandet av Battleropes och Motståndsträning. Vi kommer börja med de grundläggande rörelserna och sedan visa hur man med dessa som bas kan skapa över 500 olika övningar!

I detta så kommer vi även gå igenom grunderna inom HIIT(High Intensity Interval Training), coaching, timing, olika format, hur man kan förbereda träningspass, hur man väljer rätt förutsättningar för rätt klient.

Åldersgräns:

Dessa pass är rekommenderade för 16år och upp.

Gruppindelning:

  • Nybörjare (anpassad för nybörjare)
  • Intermediate (lämplig för de som redan gått en termin och vill slipa vidare på sina förmågor)

Träningstillfällen:
Varje träningsperiod är 8 veckor. Start v04, (uppehåll v8). Klicka i de dagar ni är intresserade av nedan. Väljer ni flera dagar tilldelar vi plats åt er.

Antal deltagare:
Max 6 st/kurs. Med reservation för att gruppen inte blir av om det är för få anmälda (minst 4st anmälda).

Pris:
400kr för 1gg/vecka, 700kr för 2gg/vecka.

Bekräftelse & Betalning:
Ni kommer att få en bekräftelse på start av träning några dagar innan första träningstillfället. Vid bekräftad plats bifogas faktura i mailet.

Övrig info:
Varje pass är ca40 minuter långt och hålls utomhus. Ta med träningskläder efter väder..

Samling 10 minuter innan träningen vid receptionen / uteserveringen.

Om ni vill anmäla intresse för fler deltagare fyller ni i detta formulär igen.