Wakeboardfys VT21

Wakeboardfys vårterminen 2021

Älskar du wakeboard eller tanken om det? Nu introducerar vi wakeboardfys på Rebel Park. En träningsform “pre-season” anpassad för att du ska komma i form inför säsongen 2021.

Träningstillfällena blir en kombination av olika delar, såsom styrka, balans, kroppskontroll och teori om wakeboardens fysiska lagar. All träning sker med referens till wakeboard för att bygga muskelminne och en god självkänsla.

Huvudinstruktör är Magnus Dalström med assisterande tränare Daniel Ralphén och Zebastian Johnsson Nilsson.

Det finns möjlighet att bli medlem i Bromölla Rebels GF (gymnastikföreningen) vilket innebär ett extra försäkringsskydd under träningstillfällena.

Åldersgräns:
Dessa pass är rekommenderade för 10år och upp.

Gruppindelning:
Beroende på deltagare och åldersskillnader kan vi komma att dela upp gruppen vid olika delar

Träningstillfällen:
Varje träningsperiod är 8 veckor. Start v04, (uppehåll v8). Klicka i de dagar ni är intresserade av nedan. Väljer ni flera dagar tilldelar vi plats åt er.

Antal deltagare:
Max 15 st/pass (under pandemi anpassar vi gruppen till mindre grupper).

Pris:
75kr för ett tillfälle.

Om årskortsinnehavare på BCP och på Rebel Park:
300kr för 1gg/vecka, 600kr för 2gg/vecka. I priset ingår ett par trampolinstrumpor samt fri entré samma dag som träningstillfället(heldag).

Om årskortsinnehavare på BCP men ej på Rebel Park eller tvärt om:
450kr för 1gg/vecka, 900kr för 2gg/vecka. I priset ingår ett par trampolinstrumpor samt fri entré samma dag som träningstillfället(heldag).

Ej årskortsinnehavare på BCP eller på Rebel Park:
750kr för 1gg/vecka, 1500kr för 2gg/vecka. I priset ingår ett par trampolinstrumpor samt fri entré samma dag som träningstillfället(heldag).

Betalning:
Ni kommer att få en bekräftelse på start av träning några dagar innan första träningstillfället. Vid bekräftad plats bifogas faktura i mailet.

Övrig info:
Varje pass är ca50 minuter långt. Ta med träningskläder och gärna inneskor om ni vill prova något annat i parken innan eller efter träningen.

Samling 10 minuter innan träningen vid entrén(deltagare närvaroregistreras).

Föräldrarna behöver inte vara närvarande under träningspasset. Vår instruktör tar hand om deltagarna under varje pass.